2014. június 19., csütörtök

Merre tovább?

Egy ideje már nem tudom, pontosan mi is zajlik körülöttem. Néha elkap az érzés, mintha kívülálló lennék a saját életemben. Csak ülök némán és nézem, ahogy rám borul minden, de már nincs erőm sem beletörődni ebbe, sem pedig kimászni belőle. Egyszerűen csak ülök és várom, hogy ezután mi fog történni. 

Próbálok elszakadni, új irányba indulni, de a Sors a legkülönfélébb eszközökkel próbál visszaterelni oda, ahonnan már szeretnék elmozdulni, én pedig nem értem, hogy miért? Hiszen akárhogyan próbáltam, nem működik a dolog. Akkor miért tegyek bele még több erőfeszítést?

Kérdőn felnézek az égre, remélvén, hogy valaki onnan fentről majd válaszol talán, de vagy túl süket vagyok, hogy meghalljam a választ, vagy bolond, hogy azt hiszem, bárki meghallotta kérdésem. Miért? Mégis miért kell újra és újra ugyanazokat a köröket rónom? Mi a célod vele, ha ez az út nem vezet sehová? Mennék már, szabadulnék, mégsem hagyod, hogy tovább álljak! És ha mégis itt a helyem, akkor miért nem adsz egy biztató jelet, hogy tudjam, már csak egy kicsit kell kitartanom és mennem tovább?

Üres sakktábla az Életem, amelyen egyedül én maradtam állva, ám a sakkjátszmát mégsem én nyertem...

~ Csillagfényke ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése