2014. július 26., szombat

A varázsló Te magad vagy!

"Ha egyszer változtatni akarsz az életeden, ismerd föl, hogy a varázsló Te magad vagy!"

~ Müller Péter ~

Az elmúlt időszak tapasztalásai bebizonyították számomra, hogy Müller Péternek igaza van: a varázsló Te magad vagy! Ezt az állapotot azonban nem egyik napról a másikra értem el - erről később még mesélek. Most viszont hihetetlen jó dolgok történnek velem, körülöttem nap, mint nap.

Apró dolgok ezek, mégis mérhetetlen boldogság látni azt, hogy amit kigondolok, az pár órán, vagy napon belül megvalósul, úgy, ahogy megálmodtam. Vagy eszembe jut egy gondolat, amelyet nem sokkal később egy másik ember szájából hallok vissza. Mintha csak olvasna a gondolataimban, érezné azt, amit én érzek. Eszembe jut valaki, pár órával később pedig ott vár tőle egy levél, holott fél éve nem beszéltünk. Felbukkan az életemben egy rég elveszettnek hitt barát, akivel nyolc éve nem is tartjuk a kapcsolatot, majd mintha mi sem történt volna, ott folytatjuk, ahol annak idején abbahagytuk. 


Egyszer csak ott van a fejemben egy gondolat, egy megérzés, amely végül beigazolódik, vagy megtörténik. Mintha valaki súgna nekem folyamatosan. De ugyanez történik írás közben is... elkezdek egy cikket, fogalmam sincs, hogy mit fogok kihozni belőle, de amikor a kritikus pontra érek, özönlenek a gondolatok és pontosan tudom, mit is kell írnom. Mintha valaki kézen fogna és vezetne az utamon, amelyre ha nehezen is, de csak ráléptem...

Varázslatos érzés tölt el ilyenkor, egyszerűen beleszédülök, hogy minden úgy alakul, ahogy elképzelem... Tényleg én lennék a Varázsló? Most már kezdem elhinni, hogy igen! Mindenki a maga Sorsa kovácsa, de csak akkor, ha képes ezt a szerepet felvállalni. Én megtettem, és bár rengeteget szenvedtem miatta, mégis azt mondom, hogy megérte, mert olyan mérhetetlenül szabadnak érzem magam, mint még soha!

~ Csillagfényke ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése